HUR GÅR DET TILL?

Att välja leverantör av kök är inte alltid lätt, men för att kunna få en offert på ett så smidigt sätt som möjligt rekommenderar vi er att ta bilder på ditt kök samt fundera vad som är bra och dåligt med erat befintliga kök. Ta med er bilderna alternativt maila oss i förhand sen kommer ni in i butiken, antingen genom att boka tid eller helt enkelt bara kliva på. I våran utställning kan ni se olika typer av köksluckor, lådor och färger samt olika material på bänkskivor. Vi diskuterar sedan fram vad just era behov är och tar fram ett ungefärligt pris.

Är detta intressant kommer vi sedan hem till er och tittar vad som kan göras. Vi mäter upp allting och ger en slutlig offert.

Om ni tycker att offerten är intressant så skriver ni på och bokar en plats i fabriken för tillverkning och en monteringstid. Vi står för alla mått och ni kan nu luta er tillbaka.

Med över 30 år i branschen kan vi påstå att vi vet hur en köksrenovering ska gå till. När du köper ett kök hos oss ser vi till allting går så smidigt som möjligt för er som kund. Våra montörer sköter all kontakt med elektriker och rörmokare så ni som kund aldrig behöver jaga någon hantverkare.

Ett typiskt köksbyte går till såhär:

Måndag: Vi har bokat in rörmokare som kommer och tar bort vatteninstallationen i erat kök. Våra snickare river erat befintliga kök tillsammans med en elektriker samt påbörjar montering av stommar.

Tisdag: Våra montörer fortsätter jobbet och planerar tillsammans med elektrikern vad som ska göras. Stommar och bänkskivor monteras. Belysningsbrädor och täcksidor/passbitar måttas upp.

Onsdag: Kakling av kök.

Torsdag: Leverans av vitvaror som monteras tillsammans med elektrikern. Passbitar, täcksidor, socklar och takanslut sätts på plats.

Fredag: Köksluckor, lådfronter och handtag monteras. Vi packar in våra verktyg och städar erat nya kök så vi kan montera ett nytt på måndag igen.

Tilläggstjänster såsom nytt golv, tapetsering/målning går självklart att lösa men detta pratar vi mer om när ni kommer förbi i butiken!